JÍST, ČI NEJÍST

Když se sejde herec, který hubne před očima veřejnosti, s trenérkou a výživovou specialistkou, která taky ráda jí… Jo, takhle nějak začíná anotace mojí nové knížky. Já se totiž dneska chlubím! Ano, napsala jsem další kousek.

Tedy je to společné dílko, kde za hlavní hvězdu je Martin Zounar. To on hubnul a především si novou hmotnost krásně drží. Před časem jsme se proto dohodli, že by bylo fajn o té jeho cestě trochu povyprávět. V čem je jiná?

Především je jiná v přístupu. Tohle nebyla žádná rychlodieta, žádné zázračné koktejly, žádné drastické omezování. Bylo to hubnutí v podobě, která se dala poměrně dobře udržet a při které se nevyjídá lednička 🙂 Patřilo k němu i cvičení a pohyb obecně. Zkrátka to, s čím ráda „trápím“ svoje klienty i já.

Pro pořádek, Martin Zounar není můj klient. Já jsem tady byla jen za svědka a za člověka, který dal tomu vyprávění formu. A tu formu jsem tomu dávala opravdu ráda, protože tato cesta může inspirovat, zdravě inspirovat, spoustu lidí. Ale tohle zhodnocení už musím nechat na vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *